Teams Socialrun website

House in Motion Wandelchallenge

House in Motion, een project van de Socialrun met als doel om laagdrempelig bewegen mogelijk te maken voor iedereen, lanceert in de maand februari een Wandelchallenge!

In de maand januari zijn de meesten van ons nog gemotiveerd om te werken aan onze goede voornemens op het gebied van bewegen. Maar het zal voor velen herkenbaar zijn: in februari is de magie van de goede voornemens er wel weer af. De extra beweging schiet er dan vaak bij in. Gelukkig hoeven we het niet alleen te doen! Vind een wandelbuddy, schrijf je in voor de House in Motion Wandelchallenge en zet samen 555.000 stappen! Met deze actie breng je niet alleen jezelf en je buddy in beweging, maar kun je ook je omgeving activeren door te vragen om je te sponsoren. Het opgehaalde geld wordt ingezet voor het bereiken en in beweging brengen van mensen met een psychische kwetsbaarheid.
Meld je nu aan!
Ga naar www.houseinmotion.nl voor meer informatie over het project.
T his entry was posted on dinsdag, februari 7th, 2023 at 12:39 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.

Deelnemer

add_photo_alternateFoto toevoegen

Team omschrijving

Add sponsor

add_photo_alternateAdd Sponsor Image